На Тернопільщину наближаються атлантичні повітряні маси

Опубліковано:
19 Грудня, 2018 о 23:13

20 грудня в Україні буде найхолодніше, порівняно зі іншими днями цього тижня, – попередила синоптик Наталка Діденко. Місцями передбачають понад 10 градусів морозу, а ближче до вихідних потеплішає. Через атлантичні вологі повітряні маси температурні показники дещо підвищаться, а також можливі опади у вигляді дощу та мокрого снігу, – пише МедіаТОР.

«Загалом у більшості областей України суттєві опади малоймовірні. Морозна погода триватиме у більшості регіонів України. Найближчої ночі -6 -12, місцями -10 -14 градусів. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. А в кінці тижня атлантична, волога та тепла, повітряна маса наблизиться і принесе підвищення температури повітря та опади у вигляді снігу, мокрого снігу, який переходитиме впродовж суботи-неділі у дощ», – повідомила синоптик Наталка Діденко.



На автошляхах Тернопільщини утворюватиметься ожеледиця, відтак Патрульна поліція області просить водіїв бути максимально обережними. «Тернопільщину засніжило, а на дорогах місцями ожеледиця. Тому, шановні учасники дорожнього руху: будьте обережні та дотримуйтеся ПДР! У разі надзвичайних ситуацій, на автошляхах працюють екіпажі патрульної поліції, будемо раді допомогти».

Вікторія Неборак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: