Освітяни Тернопільщини зустрілись з Міністром освіти й науки України

Опубліковано:
12 Грудня, 2018 о 18:13

У актовому залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка – аншлаг. Біля 600 освітян зі всієї Тернопільської області зібрались, щоб послухати та поспілкуватись з Міністром освіти й науки України Лілею Гриневич, яка приїхала до нашого міста у рамках робочого візиту, – пише ТМЦ.ІНФО.

Міністр освіти на зустрічі з журналістами зробила акцент на тому, що реформи в освіті можливі тільки спільними зусиллями.



Реформи активно впроваджують на Тернопільщині – в області вже діють 29 опорних шкіл, куди школярів довозять з віддалених сіл шкільними автобусами. Незабаром у області запрацюють 17 інклюзивно-ресурсних центрів для допомоги в організації навчання дітей з особливими потребами. Допомогти зрозуміти особливості нової української школи вчителям початкової школи допоможе також порадник для вчителя.

Реформа освіти стосуватиметься не тільки початкової школи – для старших класів акцент на практичні навики і вибір професії.

Марина Орап, доктор психологічних наук, доцент кафедри психології ТНПУ ім. В. Гнатюка

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гриневич, #зустріч, #міністр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: