У Тернополі відбувся турнір з флорболу між спортсменами клубу «FlcStorm»

Опубліковано:
10 Грудня, 2018 о 15:43

У Тернополі відбувся турнір з флорболу між спортсменами клубу «FlcStorm». Участь у ньому взяли 13 дитячих команд. Учасникам було від 6 до 11 років. 

«…відбувся дружній турнір нашого клубу! Дуже класний час разом. Всі команди набиралися досвіду, знайомились один з одним. Всі діти старалися перемогти, але це було не головне на нашому турнірі !!! По-перше дякуємо нашим спортсменам, за яркі ігри! Також дякуємо батькам, які провели цей час з дітьми, підтримка тренера та батьків, для дітей дуже важлива.



Дякуємо всім, які вкладають в дітей та підтримують наш клуб та спорт в Тернополі ! 

Дякуємо команді Ракети, за участь. Кожна дитина отримала подарунок від FLCSTORM та Dembohouse», – розповідають організатори турніру у Facebook:

Відвідала турнір громадська діячка Ольга Шахін. Вона поділилася враженнями від змагань: 

«Спорт – це рух, а рух – це життя. Дуже важливо, щоб цю ідею донести до наших дітей. Адже сьогодні весь світ потонув у новомодних гаджетах та інших “благах цивілізації”, які далеко не завжди приносять користь.
Тому ми повинні агітувати дітей та молодь вести інший спосіб життя, ніж той, який нам нав’язують сучасні тенденції. Наші діти – це наше майбутнє, і любо глянути, коли бачиш стільки енергійний щасливих та цілеспрямованих юних спортсменів, котрі вже мають чималі досягнення, або лише починають свій шлях. Флорбол — це командний вид спорту, який вчить дисципліни, вмінню працювати в команді та швидко приймати рішення. До того ж це захоплююча і цікава гра для кожного!
Важливо і надалі популяризувати даний вид спорту, залучати все більше і більше юнацтва до активного фізичного розвитку та праці на собою, адже нам потрібне щасливе, здорове і сильне прийдешнє покоління. Міцна нація – міцна країна. Майбутнє саме за нашими дітьми», – каже Ольга Шахін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: