«У жодній країні світу немає ринку землі без прийнятого закону про обіг земель», – Михайло Апостол

Опубліковано:
7 Грудня, 2018 о 12:23

Колишній народний депутат, радник віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва з питань АПК Михайло Апостол черговий раз наголосив на небезпеці скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення без ухвалення Верховною Радою закону про обіг земель.

«Отже, на сьогоднішній день тихо. Немає закону про обіг земель сг призначення, як і немає розуміння щодо мораторію… Хочу в черговий раз наголосити і нагадати: в жодній країні світу немає ринку землі без прийнятого закону про обіг земель», – написав він на своїй сторінці в соцмережі.



Науковець прокоментував обговорення парламентом земельних питань і реакцію на це в середовищі аграріїв.

«Два дні було море популізму і піару про рідну землю, любов до села і селян, про ворогів, які хочуть за безцінь скупити наше національне безцінне багатство. І чомусь все затихло. Дивно. Мовчать фермерські, земельні, різноманітні аграрні громадські організації і асоціації, мовчать наукові установи і науковці, мовчать просто власники і керівники невеликих аграрних підприємств, мовчать партії… І головне, мовчать так звані продажні земельні експерти, які уже декілька років сплять і бачать, як без жодних правил, обмежень і запобіжників деребанять нашу землю,н евідомо хто, представник якої держави та скільки в одні руки», – зазначив Михайло Апостол.

І додав: «Я не знаю і ніхто не знає, що буде після 1 січня 2019 року, але переконаний: все, що не заборонено, те дозволено».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #закон, #земля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: