Зараз українське суспільство має об’єднатися навколо національних цінностей, державності та підтримати президента Петра Порошенка. Про це у Facebook написав третій президент Віктор Ющенко, – пише gazeta.ua.

“Ми переживаємо сьогодні важкі часи, але величаві та знакові. Як ніколи раніше, сьогодні потрібна наша єдність, наша консолідованість у питанні створення сильної України. Наша сила – це єдність навколо рідної держави. Держава не будується завтра чи післязавтра – держава будується сьогодні.

В історії кожної держави постають відповідальні моменти, які дають поштовх до прийняття одних із найважливіших питань, особливо на зовнішні виклики для нації. У понеділок ми стали свідками набуття чинності одного з них.

Наші пріоритети визначені.

1. Безпека держави

2. Стабільність у нашій державі

3. Захист української демократії та свободи

Я закликаю всіх співвітчизників до спокою та прошу все українське суспільство об’єднатися навколо національних цінностей, навколо української державності та підтримати сьогодні чинного президента України Петра Порошенка”, – заявив Ющенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #порошенко, #ющенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: