Тернополяни започатковують у Києві всеукраїнський Art Business UB 5.0

Опубліковано:
15 Листопада, 2018 о 18:13

Відкриття «Art Business HUB 5.0» та презентація «Eco Club Sota» відбудеться 15 листопада 2018 року. На думку одного з його засновників – віце-президента Міжнародної торгової палати Тараса Демкури, «бізнес – це мистецтво» і в недалекому майбутньому перевагу будуть мати ті, хто будує бізнес на цінностях, матимуть креативне мислення, сміливість, допитливість, пристрасть, відданість.

null

Саме тому відомий підприємець, громадський діяч і меценат вирішив відкрити в Києві «Art Business HUB 5.0», який стане креативною платформою для інновацій. На його думку, це унікальна екосистема, яка поєднує в собі мистецтво, освіту, культурну дипломатію, підприємництво та нетворкінг.



Під час відкриття Art Business HUB 5.0 буде презентовано «Eco Club Sota» – міжнародне співтовариство для трансформації особистості і життя. Потрібно сказати, клуб об’єднує таланти, бізнеси, бренди в еко-систему для підсилення один одного і покращення світу у глобальному плані.

У свою чергу, «Art Business HUB 5.0» – унікальна екосистема, яка поєднує в собі мистецтво, освіту, культурну дипломатію, підприємництво та нетворкінг. Головне гасло засновників Хабу: «Що я зроблю для прийдешніх поколінь?»

«Art Business HUB 5.0» має продуману інфраструктуру для нетворкінгу, організаційного та бізнес-розвитку в сфері культури, творчих індустрій, підприємництва. Це затишне, атмосферне місце для зустрічей, майстер-класів, презентацій, де ви можете бути гостем чи організатором.

Ексклюзивом «Art Business HUB 5.0» стане копія скульптури Святого Онуфрія (Іоанна-Георга Пінзеля), який колись врятував у селі Рукомиш (Тернопільщина) церкву і прихожан. Родзинкою будуть автентичні українські речі з етногалереї «Спадок» родини Демкур.

Чому HUB.5.0?

Дотримуючись філософії формування маркетингу по Філіпу Котлеру, маркетинг проходив наступні етапи: 1.0 – маркетинг продукту; 2.0 – маркетинг почуттів; 3.0 – маркетинг цінностей; 4.0 – маркетинг цифровий; 5.0 – маркетинг соціально орієнтований.

Найбільш вагомим для засновників «Art Business HUB 5.0» є саме маркетинг 5.0, коли підприємець інвестує у збереження спадщини, в культуру своєї країни, в здоров’я громадян та збереження довкілля.

Під час заходу виступлять:

– засновники Art Business HUB 5.0 та співзасновники Eco Club Sota Ірина Демкура та Тарас Демкура;

– засновники Eco Club Sota Наталія та Олександр Галкіни;

– співзасновник Eco Club Sota Сергій Глущенко;

– спікери клубу;

– бізнес-учасники клубу.

Спеціальні гості:

Ольга Сумська – українська акторка і телеведуча, заслужена артистка України, Народна артистка України, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка;

Влада Литовченко – голова Міжнародного фонду культурного співробітництва, радник Міністра з питань сім’ї, молоді та спорту (2007—2012 рр.), доцент Міжнародного університету «Україна», курс «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО»;

Oleg Pinchuk – сучасний український скульптор, майстер бронзової скульптури та арт-інсталяцій, інтелектуальний лідер та ідеолог сучасного українського мистецтва, скульптор-філософ.

Гостей вечора чекає приємна, невимушена атмосфера, Welcome Drink, нетворкінг та розіграш подарункових сертифікатів від організаторів!

Якщо Ви прагнете реалізовувати свій потенціал, отримувати задоволення від життя та Вам не байдуже, який слід Ви залишите після себе на Планеті – запрошуємо Вас до команди однодумців!

Початок: 18:30

Адреса: Київ, вул. Казимира-Малевича, 87

Інформація про Хаб: https://www.facebook.com/ArtBusinessHUB5.0/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Art Business UB 5.0, #Демкура, #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: