Іспанський омлет з травами: рецепт для ідеального сніданку

Опубліковано:
2 Листопада, 2018

Час підготовки: менше 30 хвилин, час приготування: 10-30 хвилин, порції: 1.

Інгредієнти:

85 г білих панірувальних сухарів
5 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ст. л. розплавленого масла
5 ст. л. свіжого лука
3 ст. л. нарізаного свіжого червеля
сіль і мелений чорний перець
½ цибулини
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
2 великих картоплі, нарізаних
50 мл білого вина
50 мл подвійних вершків
30 мл молока
3 яйця  

Приготування:

1. Поміщаємо панірувальні сухарі, три столові ложки оливкової олії, діжонську гірчицю, розтоплене масло, три столові ложки подрібненої цибулі і червель в кухонний комбайн. Приправляємо добре сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре змішуємо до однорідності. 

2. Нагріваємо одну столову ложку масла в сковороді і акуратно обсмажуємо цибулю і часник близько 4-5 хвилин.

3. Додаємо розколотий картоплю і продовжуємо готувати ще 3-4 хвилини.

4. Додаємо біле вино і варимо на повільному вогні, потім перемішуємо в кремі і молоці і доводимо до м’якого кипіння протягом 3-4 хвилин або до готовності картоплі. Перемішуємо в луці. 

5. Додаємо суміш трав і хліба і збиті яйця і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

6. Нагріваємо залишилася столову ложку оливкової олії в окремій сковороді і обсмажуємо омлету суміш до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, повертаючи один раз.

7. Щоб подавати, переносимо на нагріту тарілку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #омлет, #рецепт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: