Час підготовки: менше 30 хвилин, час приготування: 10-30 хвилин, порції: 1.
Інгредієнти:
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
85 г білих панірувальних сухарів
5 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ст. л. розплавленого масла
5 ст. л. свіжого лука
3 ст. л. нарізаного свіжого червеля
сіль і мелений чорний перець
½ цибулини
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
2 великих картоплі, нарізаних
50 мл білого вина
50 мл подвійних вершків
30 мл молока
3 яйця
Приготування:
2. Нагріваємо одну столову ложку масла в сковороді і акуратно обсмажуємо цибулю і часник близько 4-5 хвилин.
3. Додаємо розколотий картоплю і продовжуємо готувати ще 3-4 хвилини.
4. Додаємо біле вино і варимо на повільному вогні, потім перемішуємо в кремі і молоці і доводимо до м’якого кипіння протягом 3-4 хвилин або до готовності картоплі. Перемішуємо в луці.
5. Додаємо суміш трав і хліба і збиті яйця і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.
6. Нагріваємо залишилася столову ложку оливкової олії в окремій сковороді і обсмажуємо омлету суміш до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, повертаючи один раз.
7. Щоб подавати, переносимо на нагріту тарілку.