За вихідні на Тернопіцльщині знайшли тіла чотирьох людей

Опубліковано:
30 Жовтня, 2018 о 17:13

26 жовтня в лісі неподалік села Старий Вишнівець Збаразького району чоловік виявив маму та рідного брата без ознак життя. Напередодні вони пішли по гриби і не повернулися.

Молодший син знав, що брат та мама могли залишитися ночувати у лісі в облаштованому сховку. Та коли через добу їх не було, вирішив розшукати зниклих. Знайшов їх у власноруч збудованому курені мертвими.



Правоохоронці, що виїжджали на місце події, встановили, що загиблі зловживали спиртними напоями. На тілах слідів насильницької смерті не виявлено. Попередня причина смерті – переохолодження після вживання алкоголю. Кілька років тому від переохолодження помер ще один брат.

Неподалік села Звенигород Бучацького району в лісопосадці місцеві жителі виявили труп односельчанина. Неподалік загиблого знаходився його автомобіль. Судмедексперт, який оглянув чоловіка, підтвердив, що слідів насильницької смерті на тілі нема. Ймовірна причина – серцевий напад.

Тіло, понівечене гризунами, посеред річки Жирак в селі Бережанка Лановецького району побачив місцевий житель та повідомив у поліцію. Загиблою виявилась жителька села Жуківці 1974 року народження. Відомо, що  жінка зловживала спиртними напоями і вела бродячий спосіб життя. На березі, де знайшли тіло, лежали куртка, домашні капці, штани жінки та порожня пляшка. Що стало причиною смерті – встановить судовий експерт.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #труп
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: