Вертолітний майданчик Януковича став власністю громади Києва

Опубліковано:
26 Жовтня, 2018 о 19:53

Вертолітний майданчик на Парковій передали у власність громади Києва. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

“Згідно з процедурою, прокурор у кримінальному провадженні А. Жила на виконання ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва здійснив передачу цього майна в управління представнику Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. У свою чергу Національним агентством зазначений об’єкт нерухомості передано за актом прийому-передачі Комунальному підприємству “Центр організації дорожнього руху” КМДА”, – йдеться у повідомленні. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що територія конгрессно-виставкового центру “Парковий” буде використовуватися в культурних і соціальних проектах міста.



“Крім того, за результатами технічної ревізії вертолітного майданчика буде вирішено питання про можливу його експлуатацію в санітарній авіації, в тому числі для транспортування тяжкотравмованих бійців ООС до лікувальних установ”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в жовтні 2017 року “Нацкорпус” взяв під контроль вертолітний майданчик Януковича і зажадав його націоналізації. Пізніше повідомлялося, що на вертолітному майданчику Януковича планували облаштувати кінотеатр.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вертоліт, #київ, #янукович
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: