Як приготувати печінку в горіховому соусі з часником: таку смачну страву їстимуть усі

Опубліковано:
26 Жовтня, 2018 о 15:13

Якщо ви скажете, що не любите печінку, то я вам скажу, що ви просто не вмієте її готувати.

Пропонуємо вам чудовий рецепт смачної печінки, яку точно їстимуть усі, ще й добавки попросять.



Складові:

Печінка куряча – 500 грам

Горіхи очищені – 100 грам

Часник – 2-3 зубчики.

Борошно – 2 столові ложки

Сметана – 150 грам

Зелень – кріп, петрушка.

Вершкове масло – 100 грам

Каррі – 0,5 ч. ложкa

Приправа для курки – 1 ч. ложкa

Сіль за смаком.

Приготування:

Печінку очистити від плівок, посолити, посипати приправами, обваляти в борошні. Обсмажити печінку на половині розігрітого масла. Горіхи подрібнити. Часник пропустити через прес. Часник обсмажити на маслі 1 хвилину. Додати горіхи і смажити, помішуючи, 3 хвилини. Сметану змішати з борошном і додати до горіхів. Посолити, додати каррі. Як закипить викласти в соус печінку. Накрити кришкою і тушкувати 7-10 хвилин на маленькому вогні. В кінці посипати нарізаною зеленню.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #печінка, #рецепт
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: