У Тернополі словесна перепалка між водіями переросла у погрози пістолетом

Опубліковано:
29 Вересня, 2018 о 09:13

Інцидент трапився на вулиці Бродівській у Тернополі. Як розповіли потерпілі, їхній автомобіль на мосту  з порушенням правил дорожнього руху обігнав водій  «Mercedes Vito», ледь не створивши аварійної ситуації.

Порушника вони об’їхали. Та водій мікроавтобуса  наздогнав їх і прямо під час руху почав погрожувати пістолетом, а пізніше взагалі наздогнав їх і перегородив дорогу. Чоловіки почали сперечатися, далі конфлікт перерів у штурханину. Дружина потерпілого викликала поліцію.



Правоохоронці поспілкувалися з обома учасниками конфлікту та оглянули транспортні засоби. В автомобілі «Mercedes Vito» знайшли пістолет. Його вилучили і направили на експертизу. Водій мікроавтобуса каже, що зброю знайшов. Деталі інциденту правоохоронці з’ясовують, вивчають відео з реєстраторів і мобільного. За фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до  статті 129 частини 1 Кримінального кодексу України  – погроза вбивством.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #водій, #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: