На новий обхід Тернополя Р-41 – 250 млн грн. Сьогодні як триває ремонт перевірив Славомір Новак (Фото)

Опубліковано:
13 Вересня, 2018

Потреба у ремонті обходу Тернополя Р-41 від Білої в напрямку ТРЦ “Подоляни” була давно. Адже саме цей об’їзд дозволить зменшити транспортний потік великогабаритних автомобілів через місто Тернопіль і з’ єднає дві головні магістралі М-19 та М-09.

Читайте також

М-12 завершено! Голова Укравтодору Славомір Новак на Тернопільщині проінспектував Підволочиську трасу (Фото)

Цього року на ремонт цієї ділянки автосполучення виділили 250 млн. грн. Протяжність дороги 14,5 км. Розпочали ремонтні роботи наприкінці серпня. Завершити їх планують найближчим часом.

Чи якісно працюють дорожники, за якими технологіями та що уже вдалася зробити, побачив в. о. Голови Укравтодору Славомір Новак, перебуваючи на Тернопільщині у робочій поїздці.

Він наголосив, що Тернопільщина входить до п’ятірки областей-лідерів щодо використання державних коштів на ремонт доріг державного й міжнародного значення. Зокрема, середній показник за темпами виконання робіт по Україні – 67%, на Тернопільщині говоримо про 87%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: