Тернопільські поліцейські розмовляли з учнями на тему шкільного булінгу

Опубліковано:
13 Вересня, 2018 о 14:13

Тема шкільного булінгу цькувань, образ, принижень, знущань серед дітей один над одним – останнім часом не втрачає актуальності. Спілкувались на цю тему правоохоронці з учнями сьомого класу Тернопільської ЗОШ №24.

«Булінг – це агресія, яка може призвести до непоправних вчинків», – розповідає начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович. –  «Наше завдання розповісти дітям про цю проблему, навчити їх протидіяти цій агресії та поінформувати куди звертатися за допомогою у випадку шкільного приниження». Хлопці та дівчата із цікавістю слухали правоохоронців, долучалися до жвавого обговорення.



Виявити та вирішити проблему, пов’язану з булінгом, а  тим самим запобігти їй, допоможуть батьки. Якщо ви помічаєте, що ваша дитина відмовляється з різних причин йти до школи, не зацікавлена у навчанні,  помітили зміни у її поведінці – будьте на сторожі. Намагайтеся спокійно поговорити з вашим сином чи донькою та дізнатися, що з ним відбувається.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #булінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: