226 водіїв напідпитку виявили тернопільські патрульні поліцейські

Опубліковано:
4 Вересня, 2018 о 16:23

Одне з найпоширеніших правопорушень, яке виявляють інспектори – водіння у нетверезому стані. Так, упродовж літа інспектори зупинили 226 водіїв напідпитку.

До речі, за керування у стані сп’яніння передбачено чималий штраф – 10 200 гривень, а також позбавлення водійських прав на один рік. Якщо ж водій вдруге протягом року сяде за кермо напідпитку – його очікуватиме ще більш суворе покарання. Порушнику загрожуватиме штраф у розмірі 20 400 гривень із позбавленням права керування на три роки. Штраф у сумі 40 800 гривень, а також позбавлення водійських прав на десять років ризикує водій, який, попри заборону, втретє наважиться сісти за кермо у стані сп’яніння.



Шановні водії, будьте уважні та обережні на дорозі! В жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте своє життя на небезпеку!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: