На Тернопільщині засуджені троє мешканців, що підробляли алкоголь

Опубліковано:
25 Серпня, 2018 о 14:43

Прокуратурою Тернопільської  області здійснювалось процесуальне керівництво  і підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв з підробленими марками,  шляхом відкриття підпільного цеху,  вчиненому організованою групою.

 Встановлено, що троє мешканців м.Тернопіль впродовж 2018 року незаконно виготовляли та збували підакцизні товари з використанням підроблених марок акцизного збору.



Тернопільський міськрайонний суд, погодившись з позицією прокурора засудив винних осіб  за ч.3 ст.28- ч.1 ст.204, ч.3 ст.28-ч.2 ст.204 та ч. 2 ст. 199 КК України за незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів, незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою використання при продажу товарів, а також збут підроблених марок акцизного збору, вчиненому організованою групою.

 Двом особам призначено  покарання у виді 5 років  позбавлення волі з конфіскацією майна,  з іспитовим терміном 3 роки.   Ще одна особа заплатить   51 тис грн штрафу в дохід держави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: