Хабар за нелегалів пропонували тернопільським поліцейським (Відео)

Опубліковано:
25 Серпня, 2018 о 10:13

100 американських доларів запропонував  голова спілки азербайджанців Тернопільщини поліцейському за непритягнення його земляків до адміністративної відповідальності за незаконне перебування на території України.

Натомість, тепер чоловік сам матиме проблеми із законом за те, що пропонував неправомірну вигоду. Іноземцеві оголошено підозру за вчинення правопорушення передбаченого частиною 1  статті 369 ККУ. Триває досудове розслідування. 



Операція «Мігрант» на Тернопільщині триває. Як розповів начальник відділу боротьби з торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк, вже виявлено 43 нелегальних мігранти, складено 76 протоколів за статтями 203 КУпАП – порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України та 205 КУпАП –  невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства. Крім цього, щодо іноземців поліцейські Тернопільщини розпочали шість кримінальних проваджень, зокрема і за пропозицію неправомірної вигоди співробітникові поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іноземець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: