На Тернопільщині після народження третьої дитини чоловік втік з дому

Опубліковано:
18 Серпня, 2018 о 08:13

До співробітників Теребовлянського відділу поліції  надійшло звернення від жительки районного центру про те, що 9 серпня пішов з дому і не повернувся її чоловік Боднарець Ігор Олександрович.

32-річний теребовлянець вийшов лише у хатніх тапочках з трьомастами гривень в кишені, без телефона, сказавши, що йде купити води.



Оперативники спочатку відпрацьовували Теребовлянський район у пошуках бе6звісти зниклого, згодом надійшла інформація, що чоловіка бачили в обласному центрі.

До розшуківців з Теребовлі приєдналися колеги з Тернопільського відділу поліції.

Поліцейські обходили парки, сквери, вокзали.  15 серпня близько п’ятої години ранку «мандрівника» розшукали на залізничному вокзалі, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Теребовлянець зізнався, пішов з дому, аби «відволіктися від буденності», а про те, що залишив дружину з трьома дітьми, одне з яких народилося лише за кілька днів до того, як горе-батько зник, не думав.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: