«Бородатий» анекдот з Тернополя на новий лад

Опубліковано:
9 Серпня, 2018 о 10:13

Більшість депутатів Тернопільської міської ради не підтримали внесення до порядку денного сесії законопроекту радикала Тараса Серетного про заборону будь-якої забудови парків файного міста.

Ні мирна акція активістів під стінами мерії, ні присутність небайдужих тернополян у сесійній залі, зрештою, ні вигуки «Ганьба!» не змусили свободівсько-бепепешну більшість у міськраді прислухатися до вимог громади. Гостре, актуальне та резонансне питання вони так і не захотіли розглянути, вже навіть не кажучи про те, щоб за нього проголосувати. Відтак, забудовнику парку Національного Відродження ще невідомо скільки часу доведеться утримувати приблизно 30 різноробочих «тітушок», які перешкоджають людям зупинити будівництво. Тим часом, тернополяни не збираються згортати протестні акції та  продовжать відстоювати свою принципову позицію.



Читайте також

У Тернополі заборонили виступи пересувних цирків із тваринами

Події у міській раді чомусь нагадали бородатий анекдот про недолугого кавалера, який прийшов на сільську дискотеку у мокрих спереду штанах. «Надворі – дощ?», – запитала його дівчина. «Ні, – вітер!», – відповів той.

8 серпня депутати провладних фракцій міськради, не підтримавши заборони на нищення парків, також стали проти вітру – проти інтересів тернопільської громади. Тому логічно буде припустити, що їхня підмочена репутаціязримо проявиться уже в недалекому майбутньому –на наступних виборах до місцевих самоврядних органів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: