З 9 серпня на одній із доріг Тернополя частково обмежать рух транспорту

Опубліковано:
8 Серпня, 2018 о 10:13

З 9 серпня буде частково обмежений рух автотранспорту на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Злуки – Промислова – Текстильна – Енергетична в напрямку транспортної розв’язки вулиць Злуки – Тарнавського – Є. Коновальця – Галицька для проведення ремонтних робіт. Там облаштовуватимуть  підвищений пішохідний перехід для того, щоб попередити ДТП за участю пішоходів та знизити швидкість автотранспорту під час руху.

Підвищений пішохідний перехід облаштують фігурними елементами мощення у формі «трапеції». Висота конструкції не буде більшою ніж 7-9 см, це дасть змогу безперешкодно пересуватися низькопідлоговим автобусам та тролейбусам. За сприятливих погодних умов, роботи мають завершити до святкування Дня міста, який відзначатимуть 28 серпня. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: