Зарплата сімейного лікаря зросла в середньому вдвічі

Опубліковано:
5 Серпня, 2018

У липні “гроші пішли за пацієнтом”, а відтак медики у закладах первинної ланки, які перейшли на нову модель фінансування, отримали підвищені зарплати, про це повідомляють на сторінці у фейсбуці Міністерства охорони здоров’я України.

У 161 медичний заклад первинної медичної допомоги надійшло 255,3 млн грн від НСЗУ Національна служба здоров’я України, згідно з тарифами за медичне обслуговування пацієнтів.

У автономізованих медичних закладах які підписали договори з НСЗУ змінився підхід до формування зарплат. Відтепер розмір винагороди більше не прив’язаний до бюджетної сітки.

Рішення про планування бюджету та підвищення заробітних плат на місцях ухвалюються колективами медичних закладів. Рівень зарплатні може залежати від кількості декларацій, які підписав лікар з пацієнтами, або інших показників. Тому підхід до оплати праці та момент початку підвищення відрізняється у кожному закладі.

Які зарплати отримали медики в липні у закладах, що вже долучилися до реформи докладніше читайте на сайті МОЗ: https://bit.ly/2O6DQcU.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарплата, #зростання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реформа, #сімейний лікар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: