Подробиці моторошного вбивства молодої дівчини у Києві

Опубліковано:
29 Липня, 2018 о 23:53

У ніч на 28 червня в Києві на Оболоні було знайдено тіло юної дівчини зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляють поліцейські столиці.

Правоохоронні органи повідомляють, що в Оболонське управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Вона розповіла, що її сестра пішла з дому та не повернулася.



Читайте також

Свавілля по-київськи: коп влаштував ДТП на зустрічній

Поліцейськими були організовані пошуки зниклої дівчини. І в ніч на 28 липня тіло 16-річного підлітка було виявлено в лісосмузі на вулиці Вишгородській. Дівчина виявилася мешканкою Закарпатської області.

Повідомляється, що фахівці експертної служби підтвердили, що на її тілі є сліди насильницької смерті. Однак на даний момент точна причина смерті залишається невідомою.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства підлітка.

Крім того, поліцейські Києва займаються пошуком людей, які можуть бути причетні до вбивства дівчини. Її тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точних причин смерті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #дівчина, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: