На Тернопільщині поліцейські  розпочинають відпрацювання під умовною назвою «Перевізник». На дорогах буде посилена профілактична робота з учасниками дорожнього руху. Особливо стежитимуть за дотриманням вимог правил дорожнього руху  перевізниками на пасажирських маршрутах.

За словами Богдана Шуляра, начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, за 7 місяців цього року в області трапилось 179 ДТП з потерпілими, з них 25 – зі смертельними наслідками. У 2017-му на автошляхах області зареєстровано 257 аварій з яких 25 – з летальними випадками. В аваріях цьогоріч загинуло 30 краян.



У зв’язку з “війною на дорогах” керівництвом МВС і Нацполіції доручило очільникам  територіальних і структурних підрозділів відомства проаналізувати стан аварійності, визначити аварійно небезпечні ділянки автошляхів, насамперед – міжнародного та державного значення. При цьому особливу увагу наголосили звернути на причини та умови вчинення ДТП, зокрема – з постраждалими.

Буде запроваджено щільне патрулювання нарядами поліції місць концентрації ДТП, особливо в нічний і ранковий час. Крім цього, поліція проведе додаткове обстеження автошляхів для перевірки стану дорожнього покриття, розмітки, наявності дорожніх знаків, нерухомих об’єктів, які ускладнюють дорожній рух.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: