Тернопільські патрульні поліцейські посилили контроль над перевізниками й ретельно їх перевіряють

Опубліковано:
26 Липня, 2018 о 12:06

Інспектори стежать аби вони дотримувалися вимог дорожніх знаків, не перевозили пасажирів понад допустиму кількість, не перевищували швидкість і перевіряли справність своїх транспортних засобів.

Усе для того, щоб кожен громадянин, який користується послугами перевізників, був впевненим у своїй безпеці. За три дні посиленого режиму патрульні перевірили 141 транспортний засіб та склали 30 адмінматеріалів.



У середу, 25 липня, інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння у водія тролейбуса. Підозри поліцейських підтвердилися у медичному закладі. Тест на стан сп’яніння показав вміст опіатів та амфетаміну в організмі чоловіка.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Посвідчення водія у чоловіка вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: