Тернопільські армрестлери перемогли на міжнародному турнірі «LVIV OPEN CUP 2018»

Опубліковано:
26 Липня, 2018

Тернопільські армрестлери Андрій Пушкар, Сергій Точинський, Олег Петренко та Ігор Пасєка перемогли на міжнародному турнірі «LVIV OPEN CUP 2018». У змаганнях брали участь 130 спортсменів з 24 міст України, а також з Білорусії і Польщі. Цьогоріч спортсмени мірялися силами у шести вагових категоріях серед чоловіків та однієї категорії серед жінок. І вперше на турнірі цього року змагалися юнаки 2000 р.н. та молодші.

На праву руку у категорії +95 кг проводились змагання в абсолютній категорії, у яких взяли участь найсильніші спортсмени. Переможцем тут став абсолютний чемпіон світу в суперважкій категорії тренер-викладач Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, заслужений майстер спорту України Андрій Пушкар. Він переміг Петра Маргарінта з Одеси і посів перше місце, виборовши таким чином  головний Кубок турніру.

З відмінними результатами виступили на змаганнях і вихованці Андрія Пушкаря – спортсмени Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту. Зокрема, у ваговій категорії 70 кг на праву руку першість здобув Сергій Точинський. У ваговій категорії 86 кг на ліву руку переміг Олег Петренко, друге місце посів Ігор Пасєка. На праву руку, навпаки – перше місце виборов Ігор Пасєка, а друге – Олег Петренко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армреслінг, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: