Поліцейські знайшли того, хто стіляв у людей біля «Орнави»

Опубліковано:
24 Липня, 2018 о 17:13

Двоє тернополян проходили повз торгово центру «Орнава» у Тернополі, коли біля них зупинилась автівка, із салону вийшов молодик і почав по них стріляти. На щастя, нікого не влучив. Проте, коли стрілок зупинився на ближній заправці, хлопці вирішили підійти і з’ясувати причину нападу.

Замість пояснень хуліган схопив одного з них за шию і бризнув йому в очі сльозогінним газом та почав бити. А тоді сів у своє авто і поїхав.



Співробітники управління поліції охорони наздогнали нападника і доправили до міського відділу поліції. Виявилось, що 24-річний житель обласного центру вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців за хуліганські дії. Цього разу кримінальне провадження проти нього відкрито за статтею 296 ККУ.

Потерпілий же потрапив до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною обличчя, проте від госпіталізації відмовився. Йому видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: