Тернопільські патрульні зустрілися з перевізниками

Опубліковано:
24 Липня, 2018 о 15:58

В управлінні патрульної поліції відбулася робоча зустріч патрульних з працівниками управління інфраструктури та розвитку, “Укртрансбезпеки”, перевізниками й директорами автобусних парків. Метою цієї наради є забезпечення безпеки дорожнього руху під час пасажирських перевезень, профілактика та зниження аварійності.

– Подібні зібрання ми проводимо кілька разів на рік, вони допомагають побудувати конструктивний діалог з перевізниками та змогу обговорити найболючіші питання, які стосуються безпеки на дорозі усіх його учасників, – старший інспектор з особливих доручень відділу безпеки дорожнього руху Віталій Тищук. – Пасажироперевізників перевіряємо особливо пильно, бо вони відповідають не лише за своє життя, а й десятків людей. Технічна справність їх транспортних засобів, наявність ліцензії – першооснова безпеки пасажирів.



Директорам автопарків наголошуємо, щоб вони підбирали у водії кваліфікований персонал, які мають певні навички та відповідний стаж роботи. Ну, звісно, постійно нагадуємо про те, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод кожен учасник повинен дотримувати ПДР. В такому разі аварійність на дорогах суттєво зменшиться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: