Шахраї «розвели» тернополянина через загублений другом мобільний

Опубліковано:
22 Липня, 2018

Тернополянину через Viber з мобільного товариша почали надходити прохання про допомогу. Друг писав, що потрібна допомога,  побив хлопця, той в реаніміції, а він у поліції і просив позичити 1,5 тисячі євро, «щоб рідні потерпілого забрали заяву».

Такої суми хлопець не мав, тож зібрав 300 американських доларів та 200 євро і поніс «матері» побитого. На зустріч, призначену біля лікарні, і справді прийшла жінка, і навіть показала розписку про отримання коштів, але там була вказана сума 900 доларів, тож взяла з тернополянина слово, що він донесе решту.

Як з’ясувалося згодом, товариш загубив свій мобільний, а хтось знайшов і скористався ним. Правоохоронці розшукали жінку, якій хлопець передав гроші. Це 57-річна тернополянка. Хто придумав цю шахрайську схему, – адже підозрюють, що жінка діяла не сама, –  вона не розповідає.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: