Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями та бризки крові на стінах застали поліцейські у помешканні 34-річної жиельки села Волиця Бережанського району. Чоловік був без свідомості, а медики, що прибули на викли, лише констатували смерть. Правоохоронців викликала сама винуваиця трагдедії.

Читайте також

На Тернопільщині співмешканець жінки зарубав її брата (Відео)
Поліцейські Тернопільщини інкримінують вбивство жителю області

Вона розповіла, що зі своїм 46-річним співмешканцем живуть уже два роки. Часто їздять на заробітки. У жінки на вихованні – троє дітей.

Того дня вони з чоловіком розпивали алкоголь. Між ними виникла суперечка, яка переросла в бійку. Жінка каже, що вдарила співмекшанця, захищаючись. Щоб було далі – не пам’ятає.

У поліції цю родину знають, адже часто правоохоронці навідуються туди, реагуючи на повідомлення про бійки та сварки. Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті асфіксії. Жінці оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #вбивство, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: