Тернополяни мали зможу покуштувати фітнес-майонез

Опубліковано:
8 Липня, 2018

Пропливши рекордну дистанцію Тернопільським ставом, учасник Кулінарного Кубку Іван Янчишин почав готувати соуси. Він продемонстрував, як правильно робити майонез, абрикосне чатні та песто. Так 7 липня у Тернополі проходив другий день Короп-фесту, повідомляє сайт Терен.

– Майонез не шкодить фігурі, якщо його приготувати правильно, – зазначив кухар. – Він має бути із жовтка, діжонської гірчиці, лимонного соку, соняшникової і рижикової олії. І хоч майонез буде дещо жирним, ці жири швидко перетравлює наш організм.

Гості мали змогу дегустувати соуси. А також придбати їжу в місцевих рестораторів, які продавали на Короп-фесті. У меню були і раки, яких готували “просто на очах” відвідувачів за спеціальним рецептом.

null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коропфест, #майонез, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: