Олексій Криворучко працює на посаді начальника сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП Тернопільщини, а його дружина Галина Криворучко – інспектор сектору реагування патрульної поліції. Олексій в поліції вже 20 років, а Галина у правоохоронних органах лише рік.

У поліцейської пари – і вдома усталені порядки. В рідних стінах діє неписане правило: вдома про роботу не говорити. Хоча спільні теми для розмов у подружжя є завжди. «Іноді жінка просить поради, стосовно тих чи інших моментів, а іноді радить і мені, адже я працюю з поліцейськими, а вона – з громадянами. Вже деколи вчить мене», – посміхаючись, розповідає Олексій. Галина ж додає, що їй подобається робота поліцейського. Тендітна жінка, буває, з роботою справляється не гірше, а той краще чоловіків. «Просто в один момент захотіла усе змінити і вирішила піти працювати в поліцію. Хоча, якщо чесно, задумувалася над цим і швидше, але наважилася лише зараз», – ділиться особистим Галина. «Адже жінкам краще вдається вирішили конфлікт саме за допомогою слів», – додає вона.  



Подружжя виховує сина Олексія. Чоловік більше займається фізичною підготовкою, а дружина – навчанням. Хлопчик про роботу у поліції навіть не думає, мріє стати футболістом. Тому Олексій активно займається бігом, грає у футбол, ходить на плавання, виступає на змаганнях за Тернопільську обласну організацію ФСТ «Динамо» України.

Олексій та Галина розповідають, що робота у поліції не змінила їхніх стосунків в них немає чоловічих та жіночих обов’язків. «У нас взаєморозуміння. Жінка втомлена – я помию посуд чи їсти зготую. В нас немає такого, що хтось лежить і дивиться телевізор, а інший виконує всю роботу по дому», – розповідає Олексій.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #криворучко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: