У міській раді пояснили, чому в Тернополі тимчасово обмежують постачання гарячої води

Опубліковано:
5 Липня, 2018 о 12:13

Через плановий ремонт мереж у деяких районах Тернополя тимчасово обмежують постачання гарячої води. Як пояснює директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак, провести ремонт котелень необхідно, щоб вчасно та безпечно розпочати опалювальний сезон восени.

«Сьогодні Тернопіль є одним з декількох міст України, яким вдалося подавати в неопалювальний період гарячу воду, – розповідає Андрій Чумак. – Частково це вдалося зробити завдяки роботі котелень на альтернативному виді палива, адже ми зекономили кошти і змогли організувати підігрів води. На перспективу, у тому числі і завдяки встановленню ІТП, ми плануємо, що будемо забезпечувати всіх споживачів цілодобово гарячою водою у неопалюювальний період, а взимку – якісним теплопостачанням та гарячою водою».



Також, зі слів керівника КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», на сьогодні населення заборгувало підприємству за послуги гарячого водо- та теплопостачання понад 50 млн. грн. Тому підприємство просить споживачів погасити заборгованість.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #котельня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: