На Тернопільському ставі провели чемпіонат міста з віндсерфінгу (Фото)

Опубліковано:
4 Липня, 2018 о 21:13

Впродовж двох днів на Тернопільському ставі проходив Відкритий чемпіонат міста Тернополя з віндсерфінгу. Учасниками змагань стали 15 спортсменів, які представляли обласну ШВСМ та КДЮСШ з водних видів спорту. Проходили перегони у двох класах вітрильних дошок: олімпійському класі RSX та юнацькому – Techno-293 – за олімпійською дистанцією.

За результатами семи проведених перегонів, які відбувались за умов сильного поривчастого вітру, серед дорослих перемогу здобув знаний тернопільський віндсерфінгіст, майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро Олександр Тугарєв.




На фото: Олександр Тугарєв

Срібним призером став Мар’ян Воловець. Обоє спортсменів – студенти ТНЕУ. На третьому місці Юрій Будай – випускник ТІСІТ.


На фото: Іван Колодницький

Серед юнаків у класі Techno-293 перемогу виборов Іван Колодницький (учень Тернопільської ЗОШ №4). Друге-третє місця розділили брати Тігран та Тімур Данієлян (учні ТЗОШ № 26).


На фото: Іван Колодницький та Тімур Данієлян

Кращою серед дівчат стала Аліна Нижегородова (учениця ТСШ №3).


На фото: Аліна Нижегородова

За підсумками чемпіонату міста Тернополя з віндсерфінгу буде сформовано вітрильну збірну для участі у Кубку України, який наприкінці липня відбудеться у Києві, – повідомив тренер спортсменів Олексій Нижегородов.

Олена Лайко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #серфінг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: