Інцидент трапився 29 червня. Житель села Лідихів зі своїм товаришем випивали неподалік однієї із автозаправних станцій. До їхньої компанії приєдналися двоє чоловіків.

Під час розмови між ними розгорівся конфлікт. Один чужинців схопив пляшку з-під горілки та вдарив нею співрозмовника. Товариш потерпілого злякався і побіг, а нападник, після того, як чоловік впав,  відібрав мобільний телефон, витягнув з гаманця 1800 гривень та втік.



Проте ні того дня, ні наступного до поліції чоловік не звертався, оскільки потерпілий зі знайомим намагався самостійно розшукати свого кривдника. Про грабіж чоловік повідомив лише 2 липня. Він описав чоловіків.

Один з нападників –  житель Київщини, а інший чоловік – з Хмельниччини. Обидвоє познайомилися у день нападу. Після грабежу разом поїхали витрачати гроші, винайнявши при цьому готельний номер у Кременці. Грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #грабіж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: