З міського бюджету Тернополя виділено 5 мільйонів гривень на зарплату медикам

Опубліковано:
29 Червня, 2018 о 16:43

26 червня відбулася нарада представників Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України, на які вирішувалися проблемні питання органів місцевого самоврядування Тернопільської області, повідомляють на сайті Тернопільської МР.

Читайте також



Столичні митники вилучили 24 кг українських гривень в одногривневих купюрах

«Ключовими питаннями, які обговорювалися при зустрічі, стало удосконалення виділення додаткових субвенцій на медичну та освітню галузі, – розповідає очільник Тернополя. – Ця тема є актуальною, адже виділених урядом коштів не вистачає на виплату зарплат медичному персоналу та освітянам до кінця року. Наприклад, на сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася у червні, ми додатково виділили понад 5 млн.грн. на зарплати медикам з міського бюджету, хоча ці видатки повинен повністю фінансувати уряд».

На нараді обидві сторони вирішили звернутися до уряду з проханням виділити додаткові кошти на фінансування галузей освіти та медицини до кінця поточного року та з пропозиці’ю удосконалити формулу розподілу освітньої субвенції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виділині, #гроші, #зарплата, #медиеи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: