На Набережній тернопільського ставу традиційно відбудеться Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту

Опубліковано:
27 Червня, 2018

У Тернополі традиційно відбудеться Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту. Вперше в історії Національної Федерації з водно-моторного спорту в одному місті Чемпіонат буде проведено одразу в трьох етапах у класах F125, F250 та F500. Змагання триватиме з 24 по 26 серпня 2018 року.

Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, місто готове до проведення Чемпіонату Світу з водно-моторного спорту. А спортивна інфраструктура, яка необхідна для змагань, відповідає всім міжнародним стандартам.

Президент Національної Федерації з водно-моторного спорту Віктор Шемчук традиційно передав Сергію Надалу прапор Міжнародного водно-моторного союзу, який зберігатиметься у Тернополі до завершення змагань. Він також розповів, що тернополяни матимуть змогу поспілкуватися з учасниками чемпіонату та зможуть поближче побачити техніку, яка призначена для змагань з водно-моторного спорту.

До слова, реєстрація учасників на Чемпіонат світу з водно-моторного спорт у Тернополі вже триває. Серед перших зареєстрованих – спортсмени з Італії, Австрії, Німеччини та Польщі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гонки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: