Київські маршрутники оцінили життя пасажирки у 6 гривень

Опубліковано:
27 Червня, 2018 о 09:58

У понеділок, 25 червня, в Києві на житловому масиві “Теремки-2” в результаті “гонок” маршруток була серйозно травмована жінка. Інцидент стався на зупинці громадського транспорту “Маршала Конєва” приблизно о 19:00. Про це повідомив телеграм-канал “ХК”. 



“Водій маршрутки так поспішав обігнати свого конкурента, що задніми дверима затиснув жінці ногу. Внаслідок цього вона випала із транспортного засобу і сильно вдарилась спиною об асфальт”, – розповідають свідки інциденту.

За словами очевидця, постраждала лише дивом уникла удару потилицею об бордюр, до якого залишалося всього 10 сантиметрів.

Поруч стояв чоловік, який допоміг їй підвестися і переконався, що постраждала може йти сама. У стані шоку жінка пішла, ймовірно, в сторону будинку. Це помітив водій і одразу ж вискочив із маршрутки з криками: “Жінко, давайте я з вами розрахуюся, не треба викликати поліції!” На його щастя, правоохоронців так ніхто і не викликав, після чого він повернувся за кермо і продовжив маршрут.

Представники ПП “Тандем” – підприємства, яке управляє цим маршрутом, в свою чергу не підтвердили достовірність інциденту. “Ми нічого не знаємо, для отримання інформації подайте запит на підприємство”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #київ, #маршрутка, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: