25 травня в одному із закладів громадського харчування у Борщові отруїлись 10 відвідувачів. Трапилось це через недотримання санітарних норм під час приготування їжі.
Зокрема, у м’ясі курки, яку споживали того дня люди у кафе, під час лабораторних досліджень знайшли збудник сальмонели. А згодом звернулись до медиків зі скаргами про розлади здоров’я.
Перегляньте також:
- Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах заходу України
- Під час довгих відключень світла більше 17 годин воду отримає лише частина тернополян, – ЗМІ
Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу. Розслідування триває.
За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області