Петиція про збереження фінансування груп продовженого дня для початкової школи у Тернополі набрала необхідну кількість підписів

Опубліковано:
20 Червня, 2018 о 19:13

Петиція про збереження фінансування груп продовженого дня для початкової школи у Тернополі набрала 100% підписів, тобто до 30 днів за неї підписалися як мінімум 300 жителів обласного центру. Зараз вона перебуває на розгляді у міській раді. 25 травня цю петицію опублікував Андрій  Білобрович. У ній, зокрема, йдеться:

Читайте також



Реформа освіти скасовує групи продовженого дня, утримання гуртків та шкільних бібліотек

«Звертаємось з проханням не скорочувати фінансування груп продовженого дня для загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста. Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2009 р. N 1121 «Про затвердження Положення про групу продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу» п.3 – «Група продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу державної та комунальної форми власності функціонує за рахунок коштів відповідних бюджетів…». Просимо звернути Вашу увагу на те, що більшість батьків учнів початкової школи, які відвідують групи продовженого дня, не спроможні оплачувати перебування дитини, через низький рівень доходів населення м. Тернопіль. В наслідок чого діти молодшого шкільного віку можуть залишитися без належного нагляду, що суперечить законодавству України».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: