Нардеп із Тернопільщини пропонує заборонити «публічний прояв сексуальної орієнтації»

Опубліковано:
19 Червня, 2018

Народний депутат із фракції “Блок Петра Порошенка” Олег Барна зареєстрував законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони публічного прояву будь-яких видів сексуальної орієнтації.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, текст законопроекту (№8489) наразі відсутній. Головним визначено парламентський комітет з питань свободи слова та інформаційної політики.

“А в нас новий законодавчий “шедевр”… Уже можу собі уявити “фахове обговорення” на комітеті. З нетерпінням чекаємо тексту, тому що назва аж надто інтригуюча й відверто радикальна”, – написала голова цього комітету Вікторія Сюмар (фракція “Народний фронт”) на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закон, #ЛГБТ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #сексуальна орієнтація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: