Відпочинок на Чорному морі та небанальні ідеї для відпустки

Опубліковано:
16 Червня, 2018 о 09:43

Не встигли отямитися, а за вікном вже літо у розпалі! Тож ця стаття присвячується усім, хто досі не знає, як провести омріяну відпустку, щоб вона запам’яталася на цілий рік. Разом із порталом Doba.ua ми зібрали для вас кілька ідей, які можуть надихнути на цікаву літню подорож. Уперед!

Краще, ніж Одеса



Коли мова заходить про плани на літо, всі одразу ж думають про море. Навіть традиційні поїздки до Карпат та Львова відходять на другий план, хоча саме у цю пору зняти квартиру у Львові простіше, ніж навесні чи взимку. Але не зважаючи ні на що, українці продовжують штурмувати Одесу, яка вже стала символом літнього відпочинку.

Але чому б не переглянути свої звички? І ми зараз навіть не про Затоку, яку теж полюбляють туристи. Приміром, можна вирушити до Чорноморська, який не поступається Одесі ні морем, ні красою. До того ж відпочинок там має цілу низку переваг: чистіші міські пляжі, менше туристів на вулицях, а усе необхідне — буквально на відстані двох кроків. Звичайно, якщо ви ще той тусовщик, ризикуєте знудитися на такому відпочинку, але для дружньої або родинної мандрівки цей напрямок – справжня знахідка! Однак якщо все ж вирішили податися на море, радимо не зациклюватися на Одесі та подумати про менші приморські міста.

null

Рай для меломанів

Якщо ніжитися на сонечку і валятися на гарячому піску – не ваша пісня, можна зробити свій вибір на користь по-справжньому музичної відпустки і гайнути у тур українськими фестивалями.

Кожен меломан знає, що літо – сезон різноманітних музичних тусовок, тому це чудова можливість поєднати мандрівку рідною країною з драйвовими тусовками. Червень ще не закінчився, а кілька фестивалів уже відгриміли, тож не варто втрачати час, бо можна проґавити ще з десяток крутих концертів. Достатньо обрати ті, що підходять вам за духом та вподобаннями і скласти маршрут, який дозволить потрапити на максимальну кількість івентів.

Оскільки такі фести найчастіше проходять не у великих туристичних містах, маєте нагоду відпочити від звичної обстановки: приміром, зняти квартиру в Чернівцях і на кілька днів перетворитися на місцевого жителя. Погодьтеся, звучить достатньо авантюрно.

null

Пригода для найхоробріших

Як вмістити в одну відпустку максимум емоцій? Поїхати в подорож? Занадто просто. Прожити місяць без гаджетів? Звучить цікаво, але все одно бракує адреналіну. Пропонуємо поєднати усі сміливі ідеї в одну!

Вирушити у подорож, пересуваючись автостопом, зупиняючись у каучсерферів чи прямо у наметах, відмовитися від гаджетів та інтернету, поставити собі десяток-другий відчайдушних цілей і виділити на це все обмежений бюджет. А якщо навіть така ідея звучить занадто простою, можете додати ще більше екстриму і урізноманітнити таку пригоду різними божевільними розвагами: поїздками на тролеї, роуп-джампінгом, польотами на дельтаплані та іншими атракціями, на які тільки вистачить фантазії. До речі, такі забави можна знайти у більшості міст України, тож куди б вас не занесла доля, знайти щось подібне завжди вдасться. А якщо ж ви не готові кидатися у пригоди з головою, можна почати з чогось менш шокуючого. Приміром, зняти квартиру в Кам’янець-Подільському і випробувати політ на повітряній кулі, роуп-джампінг та інші розваги, яких у цьому місті вистачає.

null

Але яку б відпустку ви для себе не обрали, головне – щоб вона сподобалася саме вам. Тож гарного відпочинку і незабутніх вражень!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #турист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: