У Тернопільському районі чоловіка двічі побив та пограбував його знайомий

Опубліковано:
9 Червня, 2018 о 20:13

Житель Тернопільського району 1993 року де кілька тижнів тому перестрів на вулиці знайомого. Той його побив та поцупив з автомобіля марки «ВАЗ 2107» магнітофон. Про подію потерпілий вирішив нікому не казати.

Читайте також



У Тернополі спіймали чоловіка, який нападав на дівчат та жінок (Фото)
У Тернополі серед білого дня грабіжник побив жінку (Відео)

7 червня знайомий зателефонував йому і сказав приїхати в один із дачних кооперативів селища Бірки нібито забрати свою магнітолу. Коли ж той приїхав з вказаною адресою, його зустрів знайомий. З ним було ще троє осіб, двоє з них неповнолітні. Грабіжник знову накинувся на потерпілого з кулаками, відібрав у нього мобільний телефон, змусив вийти з автівки та затягнув у дачний будинок, погрожуючи. Там його знову побив, а через деякий час відпустив. Потерпілий звернувся у поліцію.

Правоохоронці злочинця розшукали. Це – 34-річний раніше судимий житель Тернопільського району. Він уже притягувався до відповідальності за грабежі, крадіжки та угони. Одне з проваджень перебуває в суді.  Тепер підозрваноу інкримінують статтю 186 частина 2 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: