У Монастириську на Тернопільщині в ДТП загинув пенсіонер

Опубліковано:
7 Червня, 2018 о 13:13

3 червня близько 23:15 години в Монастириську на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль не розминулися автомобіль RENAULT MEGANE і мотоцикл VIPER ZS150-A. Травми отримав водій двоколісного транспортного засобу, житель району 1977 року народження.

Читайте також



ДТП можна оформити онлайн
На вулиці Львівській в Тернополі легківка «поцілувала в зад» легківку (Відео)

Його із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рваною раною тім’яної ділянки голови та правої кисті, а також з саднами ніг до лікарні госпіталізувала швидка. Причини аварії встановить слідство. 

Ще одна ДТП трапилась в Монастириську на автодорозі сполученням Бережани-Підгайці-Монастириськ 4 червня, проте вже з летальним наслідком. Близько 20:00 години водій автомобіля Ford Transit Connect збила пішохода, який йшов проїжджою частиною.

В результаті удару 71-річний чоловік отримав  закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забійні рани голови і тулуба, з переломами та в церебральній комі потрапив у реанімацію. Проте врятувати життя пенсіонерові не вдалося.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: