Новий «Палац спорту» в Тернополі зможе розмістити більше 3 тисяч глядачів

Опубліковано:
6 Червня, 2018 о 12:13

У Тернополі до кінця року на проспекті Злуки, 3а розпочнеться будівництво багатофункціонального «Палацу Спорту». Зал розрaховaний нa три тисячі глядaцьких місць.  Даний проект був затверджений 4 червня на засіданні міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво і реконструкцію Палаців спорту.

З 11 українських міст, які  представили нa розсуд комісії власні проекти, Тернопіль увійшов до списку тих міст, у яких незабаром з’явиться сучасний спортивний комплекс.



«На будівництво «Палацу Спорту» у Тернополі виділено 27 млн. грн з державного бюджету, відтак дофінансується спорудження об’єкту уже за кошти з бюджету міста, – пояснює міський голова Сергій Надал. – Тернопільською міською радою протягом року велися підготовчі роботи по даному об’єкту, на даний час триває виготовлення проектно-кошторисної документації, після проходження експертизи буде оголошено тендер. Будівельні роботи заплановано розпочати восени цього року».

Сучасний мультиспортивний комплекс з трибунами та паркінгом вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту, зокрема волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону.  Також у приміщення, в якому прийматимуть всеукраїнські та міжнародні чемпіонати, заплановано перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби, що наразі знаходиться у приміщенні Тернопільського замку.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арена, #комплекс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: