5 червня депутати зберуться на ІІІ пленарне засідання восьмої сесії Тернопільської обласної ради. Розпочнеться засідання о 10.00 год.Планують розглянути близько 70-ти питань, які стосуватимуться різних галузей. Зокрема, розглядатимуть питання ухвалення змін до перспективного плану формування територій громад  області; ситуацію, яка склалася з відновленням роботи аеропорту «Тернопіль»; передачі мікроавтобуса медичної допомогиз балансу Петриківського обласного геріатричного пансіонату на баланс Бережанського психоневрологічного будинку – інтернату; використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території Тернопільської області; Про припинення діяльності підприємстваТернопільськоїобласної ради «Заліщицькарайонна друкарня» та ін..

Також рід питань стосуватимуться того, щоб скерувати звернення до вищого керівництва держави:  «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо розподілу коштів екологічного податку»; Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., щодо припинення дипломатичних стосунків та введення візового режиму з Російською Федерацією;  Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., щодо звільнення Миколи Карпюка та Станіслава Клиха із полону Російської Федерації.



Про це повідомляють у Тернопільській обласній раді.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #5 червня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: