Фестиваль «Братина» пройшов з особливим розмахом та зібрав неймовірну кількість людей, – нардеп Михайло Головко

Опубліковано:
30 Травня, 2018

Михайло Головко з дружиною побував на ХІІІ Міжобласний мистецько-краєзнавчий фестиваль «Братина», який традиційно провели на Тернопільщині. Політик відзначив високий рівень проведення заходу і наголосив на тому, що прийшло чимало людей, що свідчить про популярність фестивалю. Враженнями Михайло Головко поділився на своїй сторінці у Facebook:  

«Традиційно на другий день Зелених свят відвідав ХІІІ Міжобласний мистецько-краєзнавчий фестиваль «Братина». На Даниловій горі у древньому Свято-Троїцькому храмі поблизу с. Стіжок Шумського району відбулося святкове богослужіння. Всі віруючі не могли вміститися в храмі, тому богослужіння відбувалося надворі.

Фестиваль був проведений з особливим розмахом та зібрав неймовірну кількість людей. На Тернопільщині є багато куточків, де панує якась особлива позитивна аура. Саме таким є місце проведення фестивалю, адже серед мальовничих Кременецьких гір, покритих зеленими лісами сховане історичне місце. Біля підніжжя Данилової гори, на вершині якої в давні часи знаходилось літописне місто Данилів, де зараз стоїть пам’ятка архітектури XVI століття мурована церква Святої Трійці»,  – пише Михайло Головко.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #братина, #головко, #естиваль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: