Вуличні «сміттєзвалища»: в мережі показали Київ після фіналу Ліги чемпіонів (Відео)

Опубліковано:
27 Травня, 2018

Користувачі соцмереж продовжують дивуватися кількості сміття, яке залишилося на вулицях Києва після фіналу Ліги чемпіонів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав киянин Андрій Паславський.

На ролику можна побачити, що вся зелена зона завалена пакетами і пляшками з-під алкогольних напоїв, а трава повністю витоптана.

«З одної роботи йшов повз іншу і таке, називається. Позавчора лежав там на спині. Звинувачувати насправді не потрібно нікого. Бував на багатьох міжнародних фестивалях і бачив схоже ставлення, хоча і з набагато більшою кількістю смітників. Але ми в Європі, і така дійсність споживчого західного світу. Дурість тут наша тільки у відсутності грамотної раціональної хоча б утилізації», – прокоментував відео Паславський.

«Достатня кількість сміттєвих контейнерів і патрульних поліцейських з легкістю вирішили б проблеми. Але влада економить. Економить свій час, свої (наші) гроші і не заморочується», «Нехай носять з собою в пакетах пляшки з під пива. В цьому суть цивілізованої людини. А мавпі скільки баків не став, все одно мало буде», «Господи, стільки сміття я в житті не бачила… просто біль», «Волонтерів можна було організувати, як роблять в цивілізованих країнах…», «Це нормально для жителів Великої Британії. Найжахливіші фанати, бруднулі, алкаші і бешкетники. А ще звинувачують росіян і українців», – написали в коментарях інші користувачі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #ліга чемпіонів, #сміття, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: