Представники 150 ВНЗ України беруть участь у ХІІІ Генеральній асамблеї студентів в Тернополі

Опубліковано:
20 Травня, 2018 о 13:43

Відбулося урочисте відкриття ХІІІ Генеральної асамблеї студентів України. Учасниками цьогорічної Асамблеї, яка триватиме до 20 травня, стануть активні представники закладів вищої освіти з усіх регіонів нашої держави, а спікерами виступили перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець, член національної команди експертів з реформування вищої освіти Ірина Сікорська, старший радник EducationUSA в Україні Єлизавета Щепетильникова та голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей.

Під час офіційного відкриття Асамблеї з вітальним словом та побажаннями до освітян звернувся міський голова Тернополя Сергій Надал.



«Сьогодні на порядку денному у нас дуже важливі теми, адже це не лише обговорення діяльності студентської організації, а також – це питання реформування системи вищої освіти в Україні, – зазначає очільник Тернополя. – Думка студентів та їхні ідеї є надзвичайно важливими під час проведення реформ, і я сподіваюся, що результати їхньої роботи будуть враховані Міністерством освіти і науки. Адже від того, наскільки успішними є студенти сьогодні, настільки успішною буде завтра наша Україна».

У програмі заходів ХІІІ Генеральної асамблеї студентів України заплановані дискусії щодо питань реформ у сфері вищої освіти, ролі студентства у рамках Болонського процесу, симбіозу освіти та бізнесу, а також екскурсія Тернополем та молодіжний концерт з нагоди Днів Європи.

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #асамблея, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: