На підприємстві внаслідок короткого замикання електроустаткування виникла пожежа, полум’я швидко розповсюдилось на виробничий цех.

Працівники одразу ж повідомили про пожежу до Служби порятунку «101». Також про надзвичайну подію сповістили працівників оперативно-координаційного центру, оперативну групу управління, підрозділи Національної поліції, РЕМ, «Швидкої» та Водоканалу. Пожежа швидко набирала обертів та супроводжувалась значним задимленням. Існувала загроза поширення вогню і на адміністративний корпус.

Читайте також

На Тернопільщині зафіксовано 12 пожеж лише за добу
На Теребовлянщині горіли залізничні шпали

Для розвідки та гасіння пожежі були задіяні 5 ланок газодимозахисної служби, подано 4 стволи «СПРК» на гасіння та 1 на захист зі сторони адміністративної будівлі. Всього до навчання залучено 5 рятувальних відділень, в складі 25 чол. та 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Саме таким був тактичний задум «пожежі». На фабриці меблів «Нова» відбулись тактико-спеціальні навчання. За словами начальника відділу оперативного реагування Управління ДСНС України у Тернопільській області підполковник служби цивільного захисту Юрія Яреми, такі навчання допомагають відпрацьовувати стратегію та тактику реагування на надзвичайні події та дозволяють підтримувати сили та засоби Служби порятунку в підвищеній готовності до реагування на випадок надзвичайних ситуацій різного характеру.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини, #фабрика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: