Тернопільські патрульні попіклувалися про 7-річну дівчинку

Опубліковано:
10 Травня, 2018 о 12:01

Сімейна пара, яка гуляла в парку «Топільче» помітила дівчинку, яка тинялася сама без супроводу дорослих, 9 травня, близько 17-ї години. Чоловік повідомив про це патрульних поліцейських.

«Дитина не могла назвати домашньої адреси і номера телефону мами, але сказала, що пам’ятає дорогу додому. Я взяла дівчинку за руку і ми пішли шукати її дім», – розповідає патрульна Юлія Дручок.



З’ясувалося, що дівчинка пішла в гості до подруги, але вдома її не застала, тож пішла шукати в парку. Мати дитини навіть не підозрювала, що дитина блукає на вулиці сама. Коли побачила інспекторів подякували, що повернули доньку додому. Охоронці порядку провели з нею профілактичну бесіду.

Звертаємося до тернополян: «Якщо ви помітили дитину без нагляду дорослих, негайно телефонуйте на гарячу лінію 102, так ви можете врятувати її від ймовірної небезпеки!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: